Din lokala expert på stubbfräsning i Umeå

powered by Typeform

Har du nyligen fällt ett träd och behöver nu hjälp med stubbfräsning i Umeå? Eller har du en eller flera stubbar i din trädgård sedan tidigare? Det finns många anledningar till att anlita en professionell och kunnig arborist för detta. 

Vi har den nödvändiga kompetensen, erfarenheten och avancerade och effektiva maskiner för att hjälpa dig med stubbfräsning, oavsett ditt projekts storlek. Vi tar oss an alla typer av uppdrag, små som stora och vi arbetar mot privatpersoner såväl som företag. Vår service är snabb, smidig och av högsta kvalitet, det finns inga stubbar vi inte klarar av att ta bort. 

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Kort därefter kommer vi att kontakta dig med ett personlig och fast prisförslag för just ditt projekt. Våra priser är förmånliga och konkurrenskraftiga och som privatperson kan du även använda Rut-avdraget för hela 50% avdrag, detta hjälper vi dig självklart med. 

Varför välja oss för stubbfräsning i Umeå?

Med en mängd olika aktörer som erbjuder stubbfräsning i Umeå, varför bör du välja just oss? Det finns många goda anledningar till detta som vi kommer att förklara om du läser vidare.

För det första så är vi ett lokalt företag i Umeå, vilket betyder att du slipper utkörningsavgiften som behöver betalas om du anlitar ett företag längre bort. Detta innebär ett lägre pris och en snabbare service för dig som kund.

Dessutom är våra priser väldigt förmånliga och om du har många stubbar som du behöver hjälp med blir priset lägre för varje individuell stubbe. Du som anlitar oss som privatperson kan också använda RUT-avdraget för vår stubbfräsning och spara hela 50% av arbetskostnaden, vi hjälper dig med detta. När vi ger dig ett kostnadsfritt prisförslag så är det alltid ett fast pris utan dolda avgifter och överraskningar. 

Vi har utfört stubbfräsning åt många nöjda kunder i Umeå och närliggande områden under ett flertal år och arbetat åt både privatpersoner och företag i trädgårdsmiljö såväl som skogs- och stadsmiljö. För varje stubbe vi fräser bort är vårt mål att du ska bli så nöjd som möjligt med resultatet och kvaliteten på vår service. Detta uppnår vi genom att noga lyssna till dina önskemål för att sedan leverera stubbfräsningar som långt överstiger dina förväntningar. När vi kommer hem till dig så anstränger vi oss hårt för att lämna din trädgård i betydligt bättre skick än när vi kom. Vårt höga servicetänk är något som får oss att stå ut i mängden av aktörer. 

 

Varför fräsa dina stubbar?

Vad är då meningen med att utföra stubbfräsning och varför är det nödvändigt? Många människor har idag stubbar i sina trädgårdar utan att ens vara medvetna om att de utgör en skaderisk. Den vanligaste anledningen till att ta bort stubbar är dock för att förbättra sin trädgård och göra den till en trevligare plats. Många väljer även anlita oss för stubbfräsning i kombination med trädfällning i Umeå

Stubbar kan också utgöra en risk för dig som har små barn som springer runt i trädgården och leker. De är också en samlingsplats för insekter, parasiter och svamp, vilket kan negativt påverka träd och växter i omgivningen. Det finns alltså många anledningar till att få bort dina stubbar. När du anlitar oss har du även möjlighet att ta tillvara på flisen som blir kvar av stubben, vilket i sin tur kan användas som biobränsle eller användbart material i din trädgård. 

Stubbfräsning är också något som är svårt att utföra själv. Man behöver hyra en stubbfräs (maskinen som används för att fräsa stubbarna) och även ett släp för att transportera maskinen som är väldigt tung och otymplig till och från platsen. Detta kan bli en väldigt dyr historia och det finns ingenting som garanterar att du faktiskt blir av med dina stubbar då det finns en risk att maskinen du hyrt inte är kompatibel med just dina stubbar. Det är därför en bättre idé att anlita en professionell aktör som vet vad de gör och som snabbt och effektivt kan fräsa dina stubbar till ett bra pris.

 

 

Stubbfräsning Umeå pris

Vad är priset för stubbfräsning i Umeå och vad kostar det egentligen? Detta beror på en rad olika faktorer som inkluderar hur många stubbar det gäller, stubbarnas diameter, dess ålder och skick, rotsystemet, marken och omgivningen. Det är därför svårt att ge ett rakt pris utan att först ha mer information om dina stubbar. Vad vi däremot kan säga är att våra priser är förmånliga och att vår service håller högsta kvalitet. 

För att få reda på priset för din stubbfräsning så kan du begära din kostnadsfria offert på endast några sekunder. Våra trevliga stubbfräsare kommer sedan kontakta dig med ett fast prisförslag inom kort. 

Stubbfräsning Umeå

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för stubbfräsning i Umeå, vi ser fram emot att hjälpa dig med dina stubbar och ge dig den perfekta lösningen. 

powered by Typeform